nafis taomlar рецепты выпечки
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный творожный пирог.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный пирог с заварным кремом.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный торт Медовик.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные эклеры на растительном масле.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные пирожки с мясом.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный пирог с яблоками на сковородке.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный яблочный пирог в духовке.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные булочки с яблоками и изюмом.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный бисквитный торт с арахисом.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные беляши без дрожжей.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный торт с заварным кремом.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный пышный пирог в духовке.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусное песочное печенье.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные слоёные и хрустящие чебуреки.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусное домашнее творожное печенье.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусные домашние булочки с начинкой.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный пирог с фаршем.
Подробнее
В этом видео мы вам расскажем и покажем как приготовить вкусный торт Медовик.
Подробнее
© 2021 Cookyt.pro | Помогаем найти рецепты по всему интернету
После простой регистрации Вы сможете:
- Добавлять рецепты в Кулинарную книгу Добавлять свои видео и фото рецепты Оставлять вопросы и отзывы к рецептам И многое другое.
ВойтиЗарегистрироваться
Праздничные, овощные, мясные, любимые и забытые! Благодаря разнообразию рецепты салатов можно комбинировать и получать новые и необычные варианты.
Все рецепты салатов с удобной видео инструкцией приготовления.
Приложение включает в себя список из самых популярных рецептов салатов
Все рецепты десертов с удобной видео инструкцией приготовления.
Приложение включает в себя список из самых популярных рецептов десертов
folloart
Фейсбукдаги Нафис таомлар гурухининг инста варианти, ажойиб рецептлар туплами. t.me/nafis_taomlar
#Saodat.As. #Муравейник ёки стаканчик яхлит шаклда. Хамирга:500 гр ун, 100 гр шакар, 1 чимдим туз, 1 чой қошиқ разрыхлитель ёки 0,5 ч.қ истеъмол содаси, 250 гр маргарин, 100 мл сметана, 2 дона тухум. Крем учун: 1 банка сгушенка, 0,5 банка қайнатилган сгушенка, 100 гр сариёғ. Ун+ маргарин уқалаб оламиз ва қолган масаллиқларни солиб хамир қорамиз. Хамир 1 соат музхонада тиндирилиб қиймалагичдан ӯтказилади. Юқоридаги масаллиқлардан 4 та зувалача, 2 лист чиқади. Хамирни хитой қоғозли листга жойлаб чиройли пушти ранг қилиб пишириб оламиз ва жӯва ёки қӯлда майдалаб оламиз. Крем билан аралаштириб керакли шакл берамиз. Мен майдаламай диаметри 30 смли қолипга яхлит жойладим, устига шоколад қириндиси сепиб кесиб чиқдик. Чой ва қаҳва билан роса мазали бӯлди. P.s мазаси шу бугунга қадар татиб кӯрган муравейникларимдан кескин фарқ қилгани учунам бӯлишгим келди. Ёқимли иштаҳа.
Мухайе Тоштемирова Ассалому алайкум, гузал пазандажонлар. Рузгорингизга кут барака. Уша кунги духовка шашлигимдан кейин гузал пазандаларимизни фикрларидан келиб чикиб, духовкада чупга товук шашлик килдим. Ажойиб булди. Товук гуштини асосан сон билан оёгидан килдим. Серсувли хамда таъмлари хам зур чикди. Демак, кетдик. Масалликлар: Товук сони ва оёклари 2 кг Зираворлар: туз, кизил ширин калампир, зира, озрок кориандир. Яримта лимон суви Чеснок 4-5 дона ( зубчик) Усим.ёги 4 ош кошик Товук гуштини булаклашдан бошлаймиз. Суякларини хохласангиз олиб ташланг, хохласангиз чопиб гушти билан кушиб юборинг. Булаклаб булгандан кейин таъбга караб зираворларни, ёгни, лимон сувини соламиз, чеснокни майдалагичдан чикариб кушамиз. Яхшилаб аралаштириб ярим соатга олиб куямиз. Унгача чупларни тахлаб, духовкамизни 200 градусга киздириб куямиз. Гуштни чупларга териб чикиб, духовкамизни решеткасига куямиз, решеткани тагига духовка патнисини куйишимиз шарт. Чунки гуштимизни суви чикади. Сунгра кизиб турган духовкада 50 минутка куямиз. Гузалларим хамма узини духовкасига караб куяди. Мани духовкам Итимат. Тайер булгач хар хил салатлар билан дастурхонга тортамиз. Ёкимли иштаха.
Dilrabo Khasanovna Hayrli tong. Kecha YouTube videolarini ichidan «Kabak tatlisi» degan shirinlikni tayyorlanishini ko’rib qoldim. Juda turklarnikichalik chiqmagandir lekin mazasi a’lo bo’larkan. Tayyorlash: Qovoqni (yashil o’zimizni oddiy qovoq) 4/1 ni po’stini archib, bo’laklarga bo’lib, kechqurun ustiga 150 gr shakar solib qo’ydim. Ertalabgacha qovoqning suvi chiqibdi, shakar eribdi. Keyin shisha idishda shu suvi chiqqan qovoqni 200 C° da 1 soat davomida pishirib oldim. Aytgancha juda oz miqdorda limon suvi (4-5 tomchi) ham soldim. Keyin sovutib ustiga shu qiyomidan quyib, muzqaymoq va qovurilgan yong’oq bilan dasturxonga tortdim🍨
Dilrabo Khasaovna Oson qozon kabob Assalomu aleykum azizlar! Bugungi qozon kabobimiz juda oson tayyorlanadi, uncha mehnat ketmaydi. Kerakli masalliqlar: qo’y go’shti, kartoshka, dumba, tuz va ziravorlar. Tayyorlash: Qozon ichiga va devorlariga dumbani yupqa qilib kesib terib chiqamiz. Ustidan kartoshkani archib, terib chiqamiz, eng oxirida go’sht solib, ustidan tuz va ziravorlar sepib qozon qopqog’ini yopib 2,5 soat davomida past olovda pishiramiz. Suzishga yaqin kartoshkaning qizargan tarafini o’girib qo’yish kerak bo’lmasa tagiga olib ketishi mumkin. Bu taomni osonligi kartoshkani oldin qovurib olmaymiz. Kartoshkalarning usti qarsildoq ichi esa yog’ligina bo’lib, yumshoq bo’lib pishadi.
Nozima Mirzaeva #pechenye»Gugurt chópi» pechenyesi 100 ml yumwo saryoni 100 gr sax.pudra solip mikser qilinadi. 1 ta tuhum, 60 ml qaymo, 200 gr un solinadi. Bir xil massa bógunca aralawtiriladi. Nasadkasiz mewokka solip listga uzunco waklda cqariladi. 180 gradusda oc sariq rang bógunca piwiriladi. Yaxwilap sovigandan keyin pecenyelani bitta ucini ganajga botirvolinadi. Ganaj: 100 gr wokolad+2 ow qowiq qaymoq.
#sevamaks #ЗВЕРОБОЙ, ОГОНЁК, #АДЖИКА хуллас ким кандай атаса😉. Hali farzandlarim kichkinaligi uchun garmdorini kamroq soldim👇👇👇 ● 20 kg pomidor ● 200gr achchiq qalampir ● 15 kg bolgar qalampir ● 700 gr sarimsoq ● 3 choy qoshiq maydalangan kashnich urugi ● tuz ta’bga ko’ra. ● ukrop 1 ta katta bog’ ● 300 ml õsimlik yoği Pomidorlarni yuving va go’sht maydalagichdan o’tqazing. tozalangan va yuvilgan qalampir hamda bolgar qalampirini ham go’sht maydalagichdan o’tqazing. Qizigan yoğga Pomidorni solib 30 daqiqa qaynatib, qalampir va bolgar qalampirini ham qo’shing. Tuzini sozlab, yana 10 daqiqa qaynating. Vaqti-vaqti bilan aralashtirib turish esingizdan chiqmasin. Sarimsoq, kashnich urug’ini, mayda tõğralgan kõkatni ham solib yana 10 daqiqa davomida qaynatiladi. Sterillangan bankalarga solib yoping va issiqroq o’rab qo’ying. Menda 22ta 1 litrlik banka chiqdi. Achchiq qalampir kamroq solganim uchun qishda tomat o’rnida ham bemalol ishlataman.
Yulduzoy Nabijonova #Kabachkidan kotlet: 1. Kabachki 4 dona 2. Kartoshka 4 dona (o’rtacha kottalikda) 3. Piyoz 2 dona kichkro 4. Tuxum 1 dona 5. Un 100gr atrofida 6. Chesnok 3 tish 7. Kashnuch va ukrop tabga kora. 8. Tuz, murch tabga kora. Kabachkini qirg’ichdan chiqarib tuz sepib 30 daqiqalarga olib qoyamiz, kartoshkani ham shunaqa qilamiz, piyozlarni mayda qilib torgab. Hamma narsani tayyorlab kabachkini suvlarini chiqaraman yuboramiz siqib, kartoshka ham shunday. Songra tepada yozilganlarni hammasini aralashtirib qizigan yogda pishirib olamiz. Qatiqqa chesnok tuz ukrob solib, kotletimiz bilan yesek opishib korishadi ikkovi😋😋😋